• Traduceri Constanta
  • Traduceri Constanta
  • Traduceri Constanta
  • Traduceri Constanta
  • Traduceri Constanta
Traduceri ConstantaTraduceri Constanta

Price list

about
pricing

about
pricing

Pretul unei traduceri se va stabili in functie de limba in /din care sa va realiza traducerea, in functie de gradul de dificultate al textului si de domeniul de care apartine respectiva traducere, daca sunt traduceri specializate sau nu ( tehnice, medicale, juridice, literare, etc). La acest pret se poate adauga si taxa de urgenta, care va reprezenta 50% in plus din valoarea totala a traducerii, si se vor traduce in medie 20 pag/zi. In cazul in care nu aveti nevoie de traduceri in regim de urgenta puteti opta pentru termenul de executie standard; astfel se vor traduce in medie 10 pag/zi din limba sursa in limba tinta.

Our Standards

Fusce c mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis  dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
Colationare/Proofreading:

Colationarea/serviciul de proofreading presupune verificarea si corectarea traducerilor deja efectuate de catre o persoana specializata in domeniu. Pretul pentru acest serviciu este jumatate din pretul de traducere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing  elit. Pellentesque sed dolor. Aliquam congue fermentu  nisl. Mauris accumsan nulla vel diam.
Curierat:

Biroul nostru de traduceri va poate asigura, la cerere, contra cost, livrarea, in timp util, "door to door" a proiectului dumneavoastra, pentru o mai buna gestionare a timpului dumneavoastra.